Home Nintendo Algemeen Laatste video Sakurai verschijnt op 22 oktober

Laatste video Sakurai verschijnt op 22 oktober

Masahiro Sakurai laat zien hoe hij z'n gamecollectie opbergt

Masahiro Sakurai, de drijvende kracht achter Super Smash Bros. en de bedenker van Kirby, is al een paar jaar bezig met het uploaden van video’s over het maken van games. Dit doet hij op twee kanalen. Beide kanalen hebben dezelfde content, maar één is gemaakt met Engelse ondertiteling en afbeeldingen. Totaal heeft hij meer dan een miljoen abonnees verzamelt sinds augustus 2022.

Echter, zoals hij eerder al aankondigde, zal hij binnenkort stoppen met het uploaden van video’s. Op 22 oktober komt zijn laatste video online om exact te zijn. Deze video zal 40 minuten lang zijn, verreweg de langste video die hij heeft gemaakt. Om 13:00 onze tijd zal de video online komen via YouTube Premiere. Sakurai hoopt dat zo veel mogelijk mensen live zullen meekijken, maar natuurlijk is de video later terug te zien op zijn kanaal.

Wat de bekende developer heeft gepland voor na de laatste video is niet bekend. Hoewel velen denken dat die weer teruggaat naar een nieuwe Smash voor de opvolger van de Switch is daar helemaal niets over bekend. Stiekem hoop ik zelf meer op een nieuwe Kid Icarus.