Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Groep 3DS-gebruikers probeert de zeldzaamste StreetPass puzzel op te sporen

New Nintendo 3DS en 2DS
Er is een mysterieuze ANA StreetPass Puzzel die gezocht wordt. Kun jij deze groep gedreven gamers helpen?

Heb jij een 3DS (gehad)? Dan weet je vast nog wel de Puzzle Swap minigame in StreetPass. Met iedere StreetPass hit die je kreeg, kon je een puzzelstukje uitwisselen met je bezoeker. Deze puzzelstukjes vormden meestal prachtige 3D-artwork van voornamelijk games van Nintendo. Zo had je er van The Legend of Zelda, Mario, Pokémon en Metroid.

Echter, er waren een paar samenwerkingen met derde partijen. De meesten hiervan waren echter exclusief voor Japan. Zo was er een samenwerking met McDonald’s en met de vliegmaatschappij ANA. Deze laatste puzzel is de enige puzzel waarvan niemand de puzzel nog lijkt te hebben.

Om de puzzel te krijgen moest je in 2012 in een korte periode één van drie vliegvelden in Japan bezoeken. Hierdoor is de groep mensen die hem kunnen hebben relatief erg klein. De groep is op X hard op zoek naar mensen die kunnen helpen met het vinden van de puzzel doordat ze de puzzel hebben of iemand die mogelijk de puzzel heeft kunnen contacteren.

Om te helpen kun je de groep op meerdere manieren contacteren. Via een mailtje naar puzzleswapana@gmail.com, een X-bericht naar @PuzzleSwapANA, of door hun Discord-server te joinen.