Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Release datum Troll and I voor Switch bekend

Ontwikkelaar Maximum Games heeft vandaag bekend gemaakt dat de game op 15 augustus naar de Switch komt.

Ontwikkelaar Maximum Games heeft vandaag bekend gemaakt dat de game op 15 augustus naar de Switch komt. 

In deze game speel je als Otto, een tiener die veel dingen met een speer kan doen, en Troll, een bovennatuurlijk wezen. Ze vormen een bijzondere band en gaan samen de strijd aan tegen gevaarlijke orcs, maar dat is niet gemakkelijk. Om te overleven zal je puzzels op moeten lossen, vijanden verslaan en de wildernis verkennen. Dit kan je alleen doen, maar het spel ondersteunt ook lokale split-screen coöp.

Naast dat de game op 15 augustus beschikbaar wordt voor de Switch is er ook een belangrijke nieuwe update aangekondigd, die op 21 juli naar de PC en console komt. Hierin zal o.a. een mini-map, meerdere checkpoints, verschillende moeilijkheidsgraden, extra tutorials en speel verbeteringen toegevoegd worden. Deze update zit automatisch ook in de aankomende Switch versie.