Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Untitled Goose Game krijgt fysieke uitgave

Ook wordt er een lp met de soundtrack van deze game uitgebracht.

Afgelopen tijd werd er al even gespeculeerd over een fysieke uitgave van Untitled Goose Game. Vandaag heeft iam8bit officieel naar buiten gebracht dat het, in samenwerking met Panic Inc. en House House, een fysieke versie zal uitbrengen voor de Nintendo Switch en PlayStation 4. Daarnaast komt er ook nog een lp uit met de soundtrack.

Allereerst komen er twee fysieke versies van het spel uit. De normale fysieke versie bevat het fysieke spel, een 24 pagina’s tellende Plaza Catalogus, een plattegrond van ongeveer 30 bij 43 centimeter en een “No Goose” sticker. De Lovely Edition, die exclusief bij iam8bit te verkrijgen is, komt naast de voorgaande dingen ook met een omkeerbare cover art. Ook is alles milieuvriendelijk gemaakt. De Lovely Edition kun je hier voor $39,99 kopen.

Ook komt iam8bit met een lp met de soundtrack van Untitled Goose Game. Ook deze lp is compleet gemaakt van gerecyclede materialen; daarom weet je van te voren niet welke kleur de lp zelf heeft. De lp kun je hier kopen voor $29,99.