Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Splatfest aangekondigd voor Splatoon 3

Wat neem je mee naar een onbewoond eiland?

Voor de release van Splatoon 3 konden we al van een Splatfest genieten. Toen ging het om het thema steen, papier of schaar. Vandaag tijdens de Nintendo Direct is bekendgemaakt wat het thema is van het eerste Splatfest na de release. Het thema is “Wat neem je mee naar een onbewoond eiland?” met als keuzes werktuigen, voedsel of vermaak. Aan de Splatoon-spelers om kleur te bekennen en te kiezen wat ze mee zouden nemen. Als je twijfelt of de game wat voor je is, lees dan nu onze review!

Daarbij is ook duidelijk geworden dat dit Splatfest plaatsvindt van zaterdag 24 september om 2:00 ’s nachts tot maandag 26 september om 2:00 ’s nachts. In tegenstelling tot de vorige Splatfest die een dag duurde, heb je dus voor dit Splatfest twee volle dagen. Niet te vergeten is dat je alleen tijdens dat Splatfest de Driekleurenoorlog kan spelen. Deze modus is namelijk niet in Splatoon 3 buiten zulke evenementen speelbaar.

Voor welk team kies jij? Werktuigen, voedsel of vermaak? Laat het ons weten in de reacties!