Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo brengt morgen update uit voor Pokémon Scarlet en Violet

Neemt 1 GB in beslag

Nintendo of America heeft via hun Twitter-kanaal aangekondigd dat Pokémon Scarlet en Pokémon Violet vandaag een patch moet krijgen die de prestaties van de games verbetert.

De patch brengt de versie van de games naar v1.1.0 en moet in totaal 1 GB aan opslag in gebruik nemen. Het voegt het eerste seizoen van Ranked Battles toe en er worden ‘andere diverse bug-fixes toegebracht’. Hoewel dat laatste vaag lijkt, biedt Nintendo wel haar excuses aan voor het ongemak.

Vertaald vanuit de patch-notes:

We zijn ons bewust van de problemen waar spelers tegenaan lopen met betrekking tot de [technische] prestaties van de games. Het is altijd ons doel om spelers een positieve game-ervaring te geven, en we bieden onze excuses aan voor het ongemak. We nemen de feedback van spelers serieus en werken aan het verbeteren van de games.

In onze review gaven we aan dat de gameplay enorm fris aanvoelt, maar dat het grootste minpunt de performance is. “Mocht de performance verbeterd worden kan de huidige score zo met één tot twee punten omhoog.” Hopelijk worden er een hoop bugs geplet met deze update.

Update: inmiddels heeft Nintendo Nederland via Twitter laten weten dat de update vanaf 2 december in Nederland te downloaden is: