Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo plaatst speciale videoboodschap Charles Martinet & Miyamoto

de stem van Mario, Charles Martinet
Charles Martinet is nu een Mario Ambassador.

Nintendo maakte onlangs bekend dat Charles Martinet stopt met zijn werk als stemacteur voor de Mario-games. Ook liet Nintendo weten met een videobericht van Charles Martinet en Mario-bedenker Shigeru Miyamoto te komen hierover. Deze boodschap is hieronder te bekijken!

De video geeft ons helaas weinig informatie over de toekomst van de stem van Mario. De nieuwe acteur is nog niet bekend. Dit komt ook op zijn vroegst pas wanneer Super Mario Bros. Wonder uit is. In de video bedankt Miyamoto onze favoriete Spanjaard voor zijn harde werk aan de Mario-serie. Ze zijn ver gekomen sinds hun eerste ontmoeting voor Super Mario 64. Miyamoto onthuld wel dat Martinet hem “papa” noemde wanneer ze elkaar spraken. Hoewel er momenteel nog niks bekend is over Martinet’s rol als Mario Ambassador, heeft hij in deze video wel duidelijk gemaakt dat hij: over de hele wereld zal reizen om Mario-fans te ontmoeten”. Hij zal daardoor waarschijnlijk nog vaak op conventies verschijnen om handtekeningen uit te delen, zoals bijvoorbeeld The Dutch Comic-Con.