Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo deelt een creepy en cryptische teaser voor Emio

Emio teaser screenshot. Het toont de japanse tekens voor lachende man
Het enige wat we naast de teaser zien is een hashtag #WhoisEmio

Nintendo heeft vandaag uit het niets iets gedeeld op social media. Een kleine cryptische teaser onder de video Emio. De teaser is effectief 15 seconden lang en toont een creepy omgeving waar opeens een man met een kartonnen zak over zijn hoofd verschijnt. Op de zak is een onheilspellend lachend gezicht getekend die bovendien meerdere versies toont. De teaser eindigt met het tonen van Japanse tekens die vertaald kunnen worden naar laughing of smiling man.

Er is wel al een site voor het spel, maar die onthuld ook nog niets. Het lijkt er op dat Nintendo nog een verrassing voor ons in petto heeft. Online wordt er al gespeculeerd dat het mogelijk Eternal Darkness of een nieuwe samenwerking met Fatal Frame/Project Zero is.

Update: Naast Project Zero en Eternal Darkness wordt nu ook het geheimzinnige Project M van Blooper Team genoemd. Deze game is in eerder dit jaar aangekondigd en moet exclusief naar Nintendo-platformen komen. Blooper Team is onder andere bekend van The Blair Witch, The Medium en een remake van Silent Hill 2.