Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Weinig kans op Wii U versie SteamWorld Dig

Een aantal maanden geleden konden 3DS bezitters aan de slag met de lovend ontvangen eShop game SteamWorld. De ontwikkelaar liet al snel weten dat ook het volgende deel naar de 3DS komt. Maar hoe zit het met een Wii U versie?

steamworld digEen aantal maanden geleden konden 3DS bezitters aan de slag met de lovend ontvangen eShop game SteamWorld. De ontwikkelaar liet al snel weten dat ook het volgende deel naar de 3DS komt. Maar hoe zit het met een Wii U versie? Fans hopen dat het spel ook naar de Wii U komt maar die kans lijkt nu niet groot meer te zijn. Image & Form heeft momenteel namelijk geen plannen om de game ook naar de Wii U te brengen. Helemaal uitgesloten is een Wii U versie nog niet. Dit liet Image & Form op Twitter weten. SteamWorld Dig is een 3D-platform mining game met het Robotje Rusty in de hoofdrol. De met stoom aangedreven robots heersen over de wereld want de mensen ja ehh… die hebben zichzelf een lange tijd geleden opgeblazen. Rusty wekt tijdens het graven het oude kwaad op. Door middel van het graven en het verslaan van vijanden probeert Rusty het kwaad te verslaan.

@GoldMetalSonic sorry to disappoint… 🙁 the port to Wii U is quite tough from either 3DS or PC with our tech. Maybe later? 🙂