Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe update en gratis Mario t-shirts voor Miitomo verschenen

Miitomo heeft een update gekregen en kent nu onder andere een nieuwe minigame en andere verbeteringen. Ook zijn er verschillende Mario t-shirts verkrijgbaar.

Miitomo heeft een update gekregen en kent nu onder andere een nieuwe minigame en andere verbeteringen. Ook zijn er verschillende Mario T-shirts verkrijgbaar. 

De eerste app van Nintendo werd goed ontvangen, maar veranderde al snel in een zinkend schip volgens onderzoeksbureau SurveyMonkey. Gebruikers keerden niet terug naar de app en voor een sociaal medium is dat een doodsteek.

Toch wordt Miitomo nog volop ondersteund en zijn er verschillende acties, zoals de Mario T-shirt actie. Je kan via www.my.nintendo.com nu twee gratis shirts en drie shirts voor 200 Platina punten per stuk voor je Mii kopen. Het Bowser shirt is gratis beschikbaar, omdat deze gekozen is via een Twitter-poll van Nintendo.

Schermafbeelding 2016-07-29 om 11.31.24

Ook zijn er een achttal t-shirts te verkrijgen via de minigames in Miitomo.

miitomo-mario-minigame

Daarnaast is vandaag ook een update verschenen met snelheidsverbeteringen, een nieuwe minigame, hogere fotokwaliteit, de optie om de foto van de dag te laten stoppen, de mogelijkheid zelf te kiezen bij welke vriend je op bezoek gaat en de restrictie van snoepjes te betalen voor antwoorden is ook weggehaald.

Het officiële bericht staat hieronder:

Versie 1.4 van Miitomo is uitgebracht, en je zult de onderstaande nieuwe functies kunnen gebruiken nadat je naar de winkel gaat en Miitomo updatet!

– Snoepcadeau, een spel waarbij je snoepjes laat vallen om gametickets te krijgen!
– Naar alle antwoorden van je vrienden luisteren zonder snoepjes te gebruiken!
– Kies of je een Miifoto van de dag ontvangt!
– Kies wie je kamer kan bezoeken!
– De afbeeldingskwaliteit van Miifoto’s die je op je apparaat opslaat, is verbeterd!
– Ondersteuning voor Braziliaans-Portugees!
– De snelheid en verscheidene functies zijn verbeterd.

We hopen dat je veel plezier aan Miitomo blijft beleven!

Ben jij van plan nu meer Miitomo te gaan gebruiken?