Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vang vandaag een shiny Lotad in Pokémon Go

Niet alleen Lotad is vandaag shiny te verkrijgen. Ook van Castform is een shiny variant beschikbaar!

Iedere maand is er de inmiddels bekende community day in Pokémon Go. Een dag die in het teken staat van een specifieke Pokémon die je dan extra veel kan vangen. De Research Day van vandaag werkt echter net wat anders!

We zagen de Special Research Day voor het eerst aan het begin van dit jaar. Je kon toen drie uur lang verschillende quests vinden die als beloning een Feebas gaven. Het was voor het eerst dat je ook een shiny Feebas kon krijgen. Hoewel het idee goed klonk viel de uitvoering wat tegen, veel mensen die de volledige drie uur gespeeld hadden is het niet gelukt een shiny te krijgen.

Een maand later, in februari werd er opnieuw een Special Research Day gehouden. Dit keer met de tot dan toe onverkrijgbare Pokémon Clamperl. Ook dit event duurde drie uur maar de quests waren makkelijker en ook de hoeveelheid shiny’s was flink verbeterd.

Deze keer zal de Special Research Day dus om Lotad gaan. In plaats van drie uur duurt hij dit keer maar liefst negen uur! Vanaf 11 uur kan je aan de slag gaan en tot vanavond 8 uur kan je de research tasks vinden die een Lotad opleveren.

Alle beschikbare shiny’s die vandaag te verkrijgen zijn.

Niet alleen de research tasks zijn interessant. Ook de wilde Pokémon zullen gevarieerder zijn. Alsof dat nog niet genoeg was is er ook nog de kans dat je een shiny Castform tegenkomt. Het is dus zowel interessant om wilde Pokémon te vangen als ook om zo veel mogelijk quests te vervullen.

Ga jij vandaag je best doen om een van deze shiny Pokémon te vangen? Laat het ons weten in de reacties.