Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kirby Fighters 2 krijgt demo

Vanaf vandaag kun je aan de slag met de demo van Kirby Fighters 2.

Vorige maand verscheen Kirby Fighters 2 onaangekondigd op de Nintendo Switch. Er waren hier en daar wel al een aantal geruchten, alleen op de dag zelf werd pas bekend dat het vervolg op Kirby Fighters zou uitkomen. Vandaag heeft Nintendo aangekondigd dat de demo van dit spel vanaf nu te downloaden is. Wil je het spel vooraf uitproberen? Je kunt de demo hier downloaden.

In Kirby Fighters 2 vecht je tegen een reeks van tegenstanders. Tijdens deze gevechten heb je de keuze uit verschillende Kirby’s en kopieerkrachten. Bekende vrienden en vijanden zoals Bandanna Waddle Dee en King Dedede verschijnen ook als speelbare personages in Kirby Fighters 2. Verder heb je de mogelijkheid om de game alleen te spelen, maar je kunt het spel ook zowel lokaal als online met anderen spelen.