Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vier SEGA Mega Drive-games toegevoegd aan NSO+

Flicky, Kid Chameleon, Pulseman en Street Fighter II: Special Champion Edition zijn nu te spelen!

De afgelopen maanden kregen leden van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket vooral nieuwe N64-games en Game Boy Advance-games. Vandaag heeft Nintendo laten weten dat de SEGA Mega Drive-games weer aan de beurt zijn. Per direct zijn er vier nieuwe games aan de collectie toegevoegd. Hiervoor hoef je alleen de update voor de SEGA Mega Drive-app op de Nintendo Switch te downloaden.

Flicky is de eerste game die is toegevoegd. In Flicky moet je proberen de vogeltjes veilig thuis te brengen. Heel misschien komt het blauwe vogeltje je wel bekend voor. Flicky is namelijk een terugkerend personage in de Sonic the Hedgehog-serie. Daarnaast is Kid Chameleon een nieuwe toevoeging. Speel als een held met negen verschillende helmen en dus krachten om zo ruim 100 levels te halen. Street Fighter II: Special Champion Edition is de derde toevoeging. Je vecht als de bekende Street Fighter-personages en kan vele dingen instellen zoals de snelheid. Als laatste is de side-scroller Pulseman toegevoegd. In die game moet je de gestoorde wetenschapper Doc Waruyama tegenhouden.

Ga jij een van deze vier SEGA Mega Drive-games spelen? Zo ja, welke? Laat het ons weten in de reacties!