Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Update]Grote Pokémon lek, zeven nieuwe Pokémon onthuld

Morgen zou The Pokémon Company nieuwe informatie vrijgeven over Pokémon Sun & Moon, nu heeft een leak in elk geval al zeven Pokémon onthuld die waarschijnlijk voor morgen op de planning stonden.

Morgen zou The Pokémon Company nieuwe informatie vrijgeven over Pokémon Sun & Moon, maar nu heeft een leak in elk geval al zeven Pokémon onthuld die waarschijnlijk voor morgen in de planning stonden.

Sinds de aankondiging van de zevende generatie Pokémon brengt The Pokémon Company regelmatig een nieuwe trailer uit voor de nieuwe games. In eerdere video’s werden onder andere de legendarische Pokémon Solgaleo en Lunala onthuld en een nieuwe Battle Royale mode. Vandaag zijn er dus zeven nieuwe soorten van de Pocket Monsters onthuld. Elke Pokémon heeft zijn eigen korte trailer, welke je hieronder kan bekijken. Aangezien het voornamelijk Russische trailers zijn is het onbekend of de namen ook zo in Europa zullen zijn.

Update: Een officiële Japanse trailer is nu onthuld. In deze trailer zien we meer van de nieuwe Pokémon en worden ook de type van de Pokémon onthuld. Tevens is er onthuld dat ook de Zygarde vorm van X en Y kan transformeren in de 100% vorm van Zygarde. Bekijk hieronder de trailer en de types van de onthulde Pokémon.

Tapu Koko: Electric / Fairy

Charjabug: Bug / Electric

Vikavolt (tevens Charjabug’s evolutie): Bug / Electric

Drampa: Normal / Dragon

Bruxfish: Water / Psychic

Cutiefly: Bug / Fairy

Togedamaru: Electric / Steel

Cutiefly

TapuKoko

Vikavolt

Bruxish

Drampa

Charjabug

Togederamu