Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Pokémon GO radar nu beschikbaar

Voor de mensen die hun Pokémon GO collectie nog compleet willen maken: De radar waarbij je kunt zien waar Pokémon zich bevinden is terug van weggeweest. Deze is alleen wel anders dan dat we gewend waren.

Voor de mensen die hun Pokémon GO collectie nog compleet willen maken: De radar waarbij je kunt zien waar Pokémon zich bevinden is terug van weggeweest. Deze is alleen wel anders dan dat we gewend waren.

Toen Pokémon GO deze zomer uitkwam had deze een radar waarmee kon worden ingeschat welke Pokémon in de buurt waren en hoever deze van je verwijderd waren. Dit werkte echter niet altijd, waardoor Niantic uiteindelijk besloot de functie te verwijderen tot er een beter alternatief was.

Een nieuwe versie van de tracker is nu dan ook online. De voetstapjes van de eerdere tracker zijn terug, en worden nu vergezeld door een cirkelvormige foto van een gebouw of herkenningspunt. De Pokémon die daarnaast te zien is zul je kunnen vinden door naar dit punt toe te lopen, waarbij de voetjes aangeven hoe ver je er ongeveer vanaf zit. Dit betekent echter wel dat niet alle Pokémon op de tracker tevoorschijn komen, alleen diegene die dichtbij de Pokéstops verschijnen. In plekken met weinig Pokéstops kan de radar dus leeg blijven, terwijl er wel Pokémon in de buurt zijn.

De nieuwe radar wordt overigens niet door middel van een update toegevoegd. Je zult dus moeten wachten tot de functie gewoon verschijnt. Het her-starten van de app kan hierbij helpen.

 

pokemongotracker