Home Nieuws Switch Nieuws Alle minigames van Super Mario Party: Jamboree in één video!

Alle minigames van Super Mario Party: Jamboree in één video!

Super Mario Party Jamboree Keyart

Super Mario Party: Jamboree is sinds afgelopen donderdag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Volgens Jorden bij verreweg de beste Mario Party-game die je kunt krijgen op Nintendo’s hybride console. In onze uitgebreide review beoordeelde hij de game zelfs met een prachtige 9!

Super Mario Party Jamboree zit boordevol content. Zo zijn er dit keer maar liefst zeven verschillende borden én kun je aan de slag gaan met in totaal 112 verschillende minigames! Deze minigames zijn verdeeld in verschillende type spelletjes. In onderstaande video komen al deze 112 minigames handig voorbij. Ook handig: de video toont markeringen van welke categorie de mini-games behoren!

Ben jij inmiddels al aan de slag gegaan met Super Mario Party: Jamboree? En wat is jouw favoriere minigame?

Bestel Super Mario Party Jamboree nu bij de officiële Nintendo Store

Wil je de game kopen? Dan kan dat bij de officiële My Nintendo Store. Dankzij een samenwerking kunnen wij affiliate links aanbieden. Mocht je een aankoop doen via één van de onderstaande links krijgen we een klein percentage van het bedrag. Dit kunnen we weer investeren in Daily Nintendo. Het kost jou niets extra’s, hier kun je meer lezen. We hebben hieronder links naar de Nederlandse site, maar vanaf hier kun je ook voor België bestellen. Uniek voor de Nintendo Store zijn er gratis bonus-items te krijgen bij een bestelling. Voor Super Mario Party Jamboree zijn dit een dobbelsteen sleutelhanger en een pin set van drie sterren. Daarnaast zijn er verschillende bundels. Deze komen met extra speciale merchandise.

1 REACTIE