Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Uitslag SteamWorld Heist-prijsvraag. Heb jij gewonnen?

Heb jij gewonnen? Ta da da da… Je zult het zien!

We hebben leuke inzendingen gehad tijdens de SteamWorld Heist-prijsvraag. Daarentegen kan natuurlijk niet iedereen winnen! Uit de inzendingen die zijn verzonden hebben wij twee interessante inzendingen uitgekozen die wij graag met jullie willen delen. Daarnaast hebben deze twee personen duidelijk de downloadcode van SteamWorld Heist verdient.

Nintendo_3DS_SteamWorld_Heist_Screenshot_4Winnaar 1

Kapitein: hallo iedereen! Vandaag gaan we luisteren naar meneer carton zijn spietch voor zijn promotie en dat is een luxe ruimte schip met bemanning! Het publiek is enthousiaste. Carton: beste mensen, ik ben heel blij dat ik hier mag staan! Ik heb mijn uiterste best gedaan voor hier te kunnen staan en het gaat Het nog mooier worden want dan zit ik misschien in mijn eigen ruimte schip! Ik kan me nu al voorstellen over de spannende avonturen die ik ga mee maken! Ik zal verre reizen gaan maken en nieuwe planeten gaan ontdekken! Het zal meschien ook emotioneel gaan worden want ik ga afscheid van jullie moeten nemen! Ik zou nog graag één ding willen zeggen en dat is dat ik jullie altijd dankbaar zal zijn voor de fijne tijden samen! Bedankt voor jullie aandacht! – Het publiek juicht en is zeer enthousiast! – Kapitein: Je hebt het zeer goed gedaan Carton! We willen je nu heel graag het ruimte schip geven maar… We kunnen het nog niet geven omdat we goed keuring van daily Nintendo moeten krijgen!

Wordt vervolgt…

Hierboven staat een inkorte variant van een interessant dialoog van @pieter die kans maakt op een promotie. Maar gaat Carton die promotie krijgen? Geen idee. We moesten het doen met een simpele ‘wordt vervolgt’, wat natuurlijk jammer is. De redactie kon dit einde echter niet geheel open laten, en moest hier dan ook een einde aanschrijven. Jullie kunnen vast wel raden hoe dit verhaal verder gaat. Uiteraard kent dit interessante verhaal een happy end en Carton zal dan ook naar huis gaan met één downloadcode van SteamWorld Heist.

Winnaar 2

Onze tweede winnaar is  Job van Weersch. De vakantie komt er weer aan, en een saaie vakantie is natuurlijk altijd een goede reden om er een game bij te pakken. Hopelijk verveel jij je na het spelen van SteamWorld Heist niet meer, Job, want uiteraard wenst Daily Nintendo je heel veel plezier met het spelen van je nieuwe game!

Bedankt voor iedereen zijn deelname

Daily Nintendo wil iedereen bedanken die mee heeft gedaan met de prijsvraag en iedereen uitnodigen Daily Nintendo in de gaten te houden. De komende tijd kun je weer een heleboel content verwachten en wie weet, misschien hebben we in de toekomst nog een prijsvraag voor jullie in het verschiet!

De winnaars ontvangen de downloadcode zo snel mogelijk!