Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meer informatie over de Nintendo Universal parken

Een tijd terug onthulde Nintendo een samenwerking met Universal Studios voor Nintendo gedeeltes in Universal pretparken. Vandaag is er meer informatie onthuld.

Een tijd terug onthulde Nintendo een samenwerking met Universal Studios voor Nintendo-gedeeltes in Universal pretparken. Vandaag is er meer informatie onthuld.

Na een lange stilte heeft Nintendo meer van de plannen onthuld omtrent hun pretpark deal. Zo zullen er voorlopig attracties komen naar drie Universal Studios pretparken, namelijk naar die in Orlando, Hollywood en Japan. De attracties zullen interactief, uitgebreid en meeslepend zijn. Het gedeelte met de Nintendo-attracties zal enorm gedetailleerd worden met, naast attracties, winkels en restaurants. De bedoeling is om het te laten lijken alsof je je echt in je favoriete games bevindt. Het zal voor iedereen toegankelijk, zelfs als je niet gamet.

Elk park zal los van elkaar onthullingen doen over hun specifieke plannen en de eerste aankondiging kunnen we al zeer binnenkort verwachten. In de video hieronder spreken Shigeru Miyamoto en Mark Woodbury alvast een beetje over de toekomstplannen.