Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dit zijn de winnaars van de World Championships 2024 van Splatoon 3 en Mario Kart 8 Deluxe!

Bij deze feliciteren wij...

Afgelopen weekend hebben met z’n alle kunnen genieten van de World Championships 2024 van Splatoon 3 en Mario Kart 8 Deluxe. Alle deelnemers hebben flink hun best gedaan door tactisch met verf om te gaan en op de juiste momenten onder andere bananen en groene schilden voor zich uit te gooien. Uiteraard konden er maar twee teams met de winst vandoor gaan en de winnaars zijn… Voor Splatoon 3 team Jackpot uit de Verenigde Staten en voor Mario Kart 8 Deluxe team Purple uit Japan!

Hieronder kun je de winnende teams zien glunderen! Mocht je de finale graag terug willen kijken, dan kun je op de link in onderstaand X-bericht klikken.