Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kijk mee met de Dutch Game Marathon

De goede doelen gaming marathons zijn er weer een rijker sinds een een paar uur voor schrijven is een groepje Nederlanders met hun stream gestart.

De goede doelen gaming marathons zijn er weer een rijker sinds een een paar uur voor schrijven is een groepje Nederlanders met hun stream gestart.

De Dutch Game Marathon is een goede doelen actie waarin in 56 uur zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor het onderzoek naar Alzheimer. Tijdens de stream zullen verschillende Nintendo games gespeeld worden, maar ook verschillende andere grote blockbusters. Als je doneert maak je kans op super prijzen zoals een voicemail ingesproken door Charles Martinet of andere leuke goodies. Hier kan je alle prijzen voor donaties zien. Hieronder kan je kijken naar de stream en het schema.

Dutch Game Marathon