Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bekijk nu het Sonic the Hedgehog 30th Anniversary Symphony online

Vier 30 jaar Sonic the Hedgehog mee met het symfonieorkest.

Het jaar 2021 kent weer een aantal belangrijke verjaardagen. Zo mag The Legend of Zelda serie 35 kaarsjes uitblazen en viert Pokémon zijn 25e verjaardag. Ook een prominent game-icoon jubileert dit jaar. Niemand minder dan SEGA’s Sonic viert dit jaar zijn 30e verjaardag.

Ter ere hiervan kondigde SEGA eerder dit jaar aan dat er een speciaal symfonieorkest zou optreden. Voor deze gelegenheid het Sonic the Hedgehog 30th Anniversary Symphony genoemd. Afgelopen woensdag hebben deze helden de muziek van verschillende delen uit de Sonic franchise ten gehore gebracht. Voor elke fan een must om te horen. Gelukkig mag iedereen meegenieten, want het orkest is op Youtube te bewonderen. De bekende tunes van de originele Sonic trilogie, Sonic Mania, Sonic Colors en nog veel meer passeren de revue.

Voor een ieder die ongeveer anderhalf uur wilt genieten van orchestrale Sonic-muziek hebben wij hieronder het concert geplaatst: