Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bijna tijd voor de allerlaatste Super Smash Bros. Ultimate aankondiging

Sakurai
Helaas, vandaag geen aankondiging van wie het wordt. Wel is er een datum.

We zijn ze wel gewend, de presentaties van Masahiro Sakurai. Of die nu thuis was of op kantoor, elke nieuwe vechter werd persoonlijk door hem gepresenteerd en tot in de puntjes uitgelegd. Helaas gaat hier binnenkort een einde aan komen. Dit jaar verschijnt nog de allerlaatste DLC voor Super Smash Bros. Ultimate.

Welke de eer krijgt om de lijst af te sluiten is niet bekend gemaakt nog, maar we hoeven niet al te lang meer te wachten. Over anderhalve week op 5 oktober zal de laatste presentatie verschijnen. Mr. Sakurai Presents: The Final Fight zal om 16:00 Nederlandse tijd starten.

Smash-Ultimate-The-Final-Fight