Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Giveaway] Win 3x een Mario Kart T-shirt + muts!

Ter ere van de aankomende Winter Cup hebben we een toffe giveaway!

Aanstaande zaterdag is het alweer tijd voor de laatste Cup van het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux: de Winter Cup. Dat moet natuurlijk gevierd worden en ter ere van deze laatste cup mogen wij in samenwerking met Nintendo Benelux een drietal sets bestaande uit een Mario Kart T-shirt + muts weggeven welke je hieronder ziet afgebeeld!

Hoe maak je kans op een van deze 3 toffe setjes? Geef onder dit bericht in de vorm van een reactie antwoord op de volgende vraag: Welke Mario Kart-track zou jij graag nog zien terugkeren in de aankomende DLC-waves? Meedoen kan tot en met 29 januari aanstaande. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo, maar die maak je hier gamakkelijk én gratis aan! De winnaars kunnen een voorkeur voor maat opgeven waarmee zoveel mogelijk rekening mee gehouden probeert te worden.

Race je aanstaande zaterdag ook mee?

Vergeet aankomende zaterdag natuurlijk ook niet mee te doen aan de Winter Cup. Deze zal van 19:00 uur tot 21:00 uur plaatsvinden. Om deel te nemen hoef je alleen de volgende stappen te volgen. Open Mario Kart 8 Deluxe, kies in het hoofdmenu voor “Online” en ga dan naar “Toernooi”. Vervolgens kies je daar voor “Zoeken met een code” en vul je de volgende toernooicode in: 4013-2191-6971. Jij kunt dan gedurende maximaal 16 races samen met anderen strijden voor de winst. Meer informatie daarover lees je hier.

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijzen zullen door Nintendo Benelux worden verstuurd. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.