Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

SEGA viert het succes van Sonic

Is Sonic terug van weggeweest?

In een terugblik op 2023 blikt SEGA terug op een jaar vol Sonic. Welke games heb jij gespeeld van de blauwe egel?

Veel aandacht voor Sonic in 2023

Sonic mag volgens sommigen dan misschien in een lastige situatie zitten, SEGA doet daar niet aan mee. De ontwikkelaar heeft op X (voorheen Twitter) een filmpje geplaatst waarin de egel in de spotlights wordt gezet. Het is de afgelopen jaren niet makkelijk geweest voor Sonic. De schaduw met ‘rivaal’ Mario blijft maar groter worden. Toch bleek 2023 een positief jaar te zijn, want er kwamen flink wat grote titels uit.

Sonic Frontiers werd gemengd ontvangen, maar gaf wel de verfrissing die de franchise nodig had. Daarnaast gaven Sonic Prime en Sonic Superstars de blauwe egel een flinke boost. Reden genoeg dus om te genieten van veel mooie momenten uit 2023.