Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer Luigi’s Mansion 2

De release komt steeds dichterbij!

Afgelopen september werd tijdens een Nintendo Direct aangekondigd dat de remaster van Luigi’s Mansion 2 deze zomer zou uitkomen. Inmiddels weten we dat dat op 27 juni zal zijn, dus dat duurt niet lang meer! Vandaag heeft Nintendo een gloednieuwe trailer uitgebracht op Twitter/X. Je bekijkt hem hieronder:

In de trailer zien we hoe de spoken zich dankzij de snode plannen van King Boo tegen professor E. Gadd keren. Wanhopig roept hij de hulp in van Luigi, de held van dit geremasterde verhaal. Fans van het eerste uur weten grotendeels al wat ze van deze oorspronkelijke 3DS-titel kunnen verwachten. Gewapend met de Poltergust 5000 begeeft Luigi zich in diverse mansions om delen van de Dark Moon te verzamelen, maar nu voor het eerst in HD! Natuurlijk kun je ook samen met een paar vrienden de ScareScraper proberen te overwinnen.

In de Nintendo Store kunnen al diverse fysieke releases worden gepre-ordered, bijvoorbeeld een variant met een beeldje of diorama (of allebei) erbij.

Kijk jij al uit naar deze remaster? We horen het graag van je!