Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

InkyPen aangekondigd voor Switch

InkyPen is een abonnementsdienst voor stripboeken. Het komt later dit jaar uit op de Nintendo Switch.

Netflix is het nog niet gelukt om hun streamingsabonnementsdienst uit te brengen op de Nintendo Switch. InkyPen krijgt het wel voor elkaar, deze app verschijnt in November.

De vergelijking met Netflix hierboven is gemaakt omdat beide apps eenzelfde insteek hebben. Bij Netflix heb je een abonnement om bepaalde films en series te zien. InkyPen biedt abonnementen aan voor fans van stripboeken.

Voor een bedrag van €7.99 per maand heb je onbeperkt toegang tot alle strips in deze database. Verschillende Europese, Amerikaanse én Japanse strips zullen worden opgenomen zodat er voor ieder wat wils is.

Je kan de strips makkelijk on the go lezen in handheld modus maar de app is ook volledig functioneel voor op tv. Zo kan je je favoriete strip op het grote scherm zien. dit kan ok handig zijn om snel een bepaalde strip aan vrienden of familie te laten zien.

Om je een indruk te geven van wat de app precies inhoud is ook meteen een trailer uitgegeven. Deze app verschijnt ergens in november in de Nintendo eShop. Zie jij het zitten om strips en manga’s te lezen op de Nintendo Switch? Laat het ons weten in de reacties.