Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

StreetPass wordt sneller en krijgt nieuwe minigames

Tijdens de Nintendo Direct is aangekondigd dat Streetpass een update krijgt. Nieuwe games en opties zullen in deze update te vinden zijn.

Tijdens de Nintendo Direct is aangekondigd dat StreetPass Mii-Park een update krijgt. Nieuwe games en opties zullen in deze update te vinden zijn. Een trailer is te vinden in dit artikel.

StreetPass is een belangrijke functie van de 3DS. Naast 3D-beelden, moest de 3DS nieuwe spelmogelijkheden hebben om nauwer contact te leggen met je omgeving. In veel games is een StreetPass-functie te vinden en door de toevoeging van meerdere minigames en een Premium-modus, is deze feature de afgelopen jaren uitgebreid.

Vanaf vandaag zal er echter een nieuwe update verschijnen die voor Premium-gebruikers de limiet van 10 wachtende bezoekers weghaalt. De limiet zal voor deze gebruikers 100 zijn. Daarnaast kunnen de spraakballonnen van de Mii’s worden ingekort en is het onderste scherm beter ingericht om snel naar je games toe te gaan, wanneer je het nieuwe Quickplaza gebruikt.

Naast de nieuwe opties zullen er ook vijf nieuwe minigames verschijnen. Je kan de autorace game, Slot Car Rivals, of Market Crashers, een beurssimulatie, kiezen als gratis spel. Wanneer je een gratis game kiest, kan je de overgebleven titels voor een gereduceerde prijs downloaden. De overige selectie spellen bevat: een kookspel, Feed Me, een avonturenspel waar je het stappenaantal van ontmoete Mii’s nodig hebt, Miitrack, en een spel waar je Mii’s vanuit een kanon afvuurt, genaamd Ninja Launcher.

De update die deze opties en games toevoegt kan je vandaag nog downloaden. Een trailer kan je hieronder bewonderen.

Wat vind jij van deze nieuwe toevoegingen?