Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Max Brass wint zevende party crash

De voormalig kampioen herovert zijn troon!

De voormalig kampioen herovert zijn troon!

Nintendo organiseert regelmatig competitieve evenementen. Hierbij kan gedacht worden aan Splatfest in Splatoon 2 en aan Party Crash in ARMS. In de laatst genoemde evenement gingen twee vechtersbazen het tegen elkaar opnemen: Max Brass en Dr. Coyle. De resultaten zijn zojuist bekend gemaakt!

Ondanks dat Dr. Coyle een van de nieuwste toevoegingen in ARMS is, moet het toch zijn meerdere erkennen in Max Brass. De voormalig kampioen heeft het evenement gewonnen met maar liefst 52%. Een nipte overwinning dus.

Het was alweer de zevende Party Crash van het spel ARMS. In iedere Party Crash nemen twee verschillende vechters het tegen elkaar op. Dat wil zeggen dat er op dit moment veertien verschillende vechters hebben deelgenomen aan een Party Crash. ARMS heeft in het totaal vijftien vechters. Tijdens de volgende Party Crash zal er dus een vechter voor de tweede keer aan bod komen.

Helix, het DNA-monster, is de enige vechter die nog niet aan bod is gekomen. Tegen wie zal hij het opnemen? Of denk jij dat dit de laatste Party Crash was en hij de enige vechter blijft die niet heeft deelgenomen? Laat het ons weten in de reacties.