Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launch trailer voor Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set

Dragon Ball Z Kakarot Keyart
Bekijk nu de nieuwe launch trailer voor Dragon Ball Z: Kakarot!

Half juni werd er tijdens de E3 aangekondigd dat Dragon Ball Z: Kakarot + A New Power Awakens Set naar de Nintendo Switch komt. Aanstaande vrijdag kunnen Nintendo Switch-bezitters eindelijk aan de slag met deze Dragon Ball-game voor de Nintendo Switch. Meestal verschijnt er rondom de release van een titel een launch trailer en daar heeft uitgever Bandai Namco Entertainment ook dit keer weer voor gezorgd. Ben je benieuwd geworden, bekijk dan de video onderaan dit artikel.

Je speelt in Dragon Ball Z: Kakarot als Goku. Daarin volgt de game het verhaal van Goku vanaf de Saiyan Saga. Naast vechten zijn er genoeg andere dingen doen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld te vissen, rond te rijden in een auto of te trainen. Verder zijn er verschillende zogeheten Z orbs te verzamelen. Spelenderwijs zal je ook de bekende karakters uit de serie vrijspelen. Ook zit de uitgekomen DLC, A New Power Awakens, in deze uitgave. De DLC speelt zich af rondom het plot van Dragon Ball Super. Dat betekent dat je Goku ook in zijn rode en blauwe Super Saiyan God varianten, naast in zijn Super Saiyan vorm zal besturen.