Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Front Mission 1st: Remake arriveert later deze maand

Een remake van de game uit 1995.

Begin dit jaar werd er een remake aangekondigd van Front Mission 1st. Zojuist is er via een Twitter-bericht bekendgemaakt dat de game op 30 november zal verschijnen. Tevens zullen de pre-orders in de Nintendo eShop vanaf 16 november starten. Daarnaast verschijnt er morgen een nieuwe gameplaytrailer. Deze is vanaf 14:00 te zien op YouTube.

Hieronder kun je alvast de de trailer vinden. Vergeet niet dat deze pas vanaf morgenmiddag live is.

Front Mission 1st: Remake is een remake van het origineel uit 1995. In deze game bestuur je grote gewapende machines, ook wel Wanzers genoemd. Aan jou de taak om een bataljon naar de overwinning brengen, wat je onder andere doet door de vijanden uit te schakelen.

Volgend jaar verschijnt ook de remake van Front Mission 2. Op de remake van Front Mission 3 zullen Switch-bezitters langer moeten wacht, want daar is geen releaseperiode van bekend.

Kijk jij uit naar de remake van Front Mission 1st? Heb jij vroeger de game gespeeld? Laat het ons weten in de reacties!