Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

THQ Nordic Showcase 2024 vindt plaats in augustus

thq-nordic-showcase-2024
Over exact 3 maanden!

Vandaag is de datum bekendgemaakt waarop de jaarlijkse THQ Nordic Showcase in 2024 zal plaatsvinden. Zet 2 augustus maar vast in je agenda! Hier in Europa kunnen we vanaf 9 uur ’s avonds kijken, en het evenement zal op YouTube en Twitch worden gestreamd.

In de aankondigingstweet hierboven belooft het bedrijf nieuws over titels als Gothic 1 Remake en Titan Quest II, twee namen die niet naar de Switch zullen komen. Of we veel Switch-nieuws kunnen verwachten, is nog de vraag, maar de kans is wel groot dat Epic Mickey: Rebrushed aan bod zal komen. Wellicht krijgen we wel een releasedatum! THQ Nordic plaagt ons met ‘nog veel meer nieuws’, maar houdt voorlopig nog geheim wat dat zou kunnen zijn.

Wat verwacht jij van de showcase van dit jaar? Hoop jij op specifiek nieuws? Laat het ons weten in de comments!