Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Maker Maandag – Week 41

Het is weer tijd voor Mario Maker Maandag, de wekelijkse special waar wij elke week één van jullie Super Mario Maker Levels uitlichten.

Sinds de release van Super Mario Maker hebben jullie een ongelooflijk aantal levels met ons gedeeld in het Super Mario Maker Level topic.  Elke week kiezen wij één van deze levels uit om vervolgens op Mario Maker Maandag uit te lichten. Heb jij een leuk, mooi, grappig, of op wat voor wijze dan ook uniek level gemaakt en wil je dat zoveel mogelijk mensen hem spelen? Plaats hem dan in dit topic en wie weet staat jouw level hier volgende week!

Deze week is het level van Kurtalyzer uitgekozen!

Het level van Kurtalyzer heet “Maniac Mansion” en is volgens Kurtalyzer dan ook gebaseerd op de gelijknamige NES game. In het level baan je je weg door een groot spookachtig landgoed, terwijl je overal kleine puzzeltjes moet oplossen om verder te kunnen. Deze puzzeltjes bestaan vooral uit verborgen blokken zoeken en in sommige kamers zul je dan ook een hoop tijd besteden aan het rondspringen in de hoop een blokje te kunnen vinden. Je kunt goed zien dat Kurtalyzer lang aan het level heeft gewerkt, want overal is aan gedacht. Van sterren in de achtergrond, tot klokken in de kamers, alles is tot in de details uitgewerkt. Als je dit level zelf gaat spelen zul je er overigens wel even voor moeten gaan zitten, want je bent zeker wel een tijdje zoet met het oplossen van de puzzels in de kamers en uiteindelijk dus het vinden van de uitgang!

Level ID: C3B5-0000-0066-2EB8

Wat vind jij van Kurtalyzer’s level? Laat het hieronder weten!