Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

EDGE magazine kiest beste games van deze generatie

Het bekende gaming magazine maakte een lijstje met de beste games sinds 2013

De huidige video game generatie loopt op zijn end. Met de PS5 en Xbox Series X aan het voortouw vinden vele dat er een nieuwe “generatie” is aangebroken, tenminste, zo ziet EDGE magazine dat ongeveer. Nintendo doet natuurlijk niet echt mee hierin (De Switch doet vooral zijn eigen ding en blijft ook nog wel even) maar desalniettemin vond het blad dat het tijd werd voor een lijstje van “De beste video games van deze generatie”

Het lijstje bestaat uit een twaalftal games, verschenen sinds 2013. Meer dan de helft van al deze games zijn inmiddels ook op de Nintendo Switch verschenen, met enkele exclusives van Nintendo zelf. Bekijk het lijstje hieronder.

 • Bloodborne
 • Inside
 • Outer Wilds
 • Overwatch
 • Red Dead Redemption 2
 • Return of the Obra Dinn
 • Super Mario Odyssey
 • The Last Guardian
 • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
 • Titanfall 2
 • Undertale
 • What Remains of Edith Finch

Ben jij het eens met deze lijst? Welke game hoort er volgens jou wel of niet op? Berspreek het in de reacties hieronder!