Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vang Primarina in het nieuwste Tera Raid Battle-evenement in Pokémon Scarlet & Violet

Aankomende weekenden kun je deze Fairy-type Pokémon bemachtigen!

Heb jij wel eens mee gedaan aan Tera Raid Battle-evenementen in Pokémon Scarlet & Violet? Dat kan best kloppen! Regelmatig organiseert The Pokémon Company namelijk deze speciale evenementen. Zo kon je afgelopen keer de Pokémon Walking Wake en Iron Leaves nog vangen. Inmiddels is er bekendgemaakt dat je binnenkort Primarina kunt bemachtigen. Deze Fairy-type Pokémon zal te vinden zijn in 7-Star Raids en kan maar één keer gevangen worden op jouw save-file. 

Het evenement vindt van vrijdag 10 mei 2024 om 02:00 uur tot maandag 13 mei 2023 om 01:59 plaats, al zal er ook dit keer weer een tweede ronde zijn. Deze tweede ronde zal van vrijdag 17 mei 2023 tot maandag 20 mei om dezelfde tijd plaatsvinden. Het is trouwens goed om te weten dat Blissey tijdens de tweede ronde ook beschikbaar zal zijn. Ga jij aankomende weekenden meedoen om deze Pokémon te vangen?