Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launch trailer Hauntii verschenen

Deze adembenemende game is nu op de Switch te spelen.

Eerder deze week kwam Hauntii naar de Switch, een indrukwekkend vormgegeven avonturen game-ervaring. Om dit te vieren hebben Firestoke en Moonloop Games een launch trailer online gezet. Hierin komen vooral de prachtige omgevingen van de game nog even goed naar voren. De trailer kun je hieronder bekijken.

In Hauntii speel jij titelpersonage Hauntii, een naïeve maar dappere geest op zoek naar antwoorden. Een mysterieus ras van wezens genaamd de Eternians begeleiden verloren geesten naar een vreemd uitziende centrale toren. Het lijkt erop dat de zielen hier stijgen naar een hoger niveau, maar niemand weet of dat echt zo is. De Eternians zien er verder uit als engelen maar niemand weet wie ze daadwerkelijk zijn of waar ze vandaan komen. Jij zult je spookachtige krachten moeten gebruiken om zowel de inwoners als voorwerpen over te nemen om oplossingen te zoeken voor je problemen. Ontrafel het geheim van de eeuwigheid en bepaal je eigen avontuur in dit prachtig getekende avontuur. Benieuwd geworden naar deze titel? Wij mochten hem afgelopen Gamescom al eens proberen; lees hier wat we ervan vonden.