Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vans schoenen in Nintendo stijl verschijnen 3 juni

Nintendo is een samenwerking aangegaan met schoenkenmerk Vans. Deze heeft een schoenenlijn met veel verschillende motieven op de markt gebracht van een betrouw bare bron hebben we vernomen dat de schoenen vrijdag, 3 juni, verschijnen.

Nintendo is een samenwerking aangegaan met schoenenmerk Vans. Deze gaat een schoenenlijn met veel verschillende motieven met Nintendofiguren op de markt brengen. Van een betrouwbare bron hebben we vernomen dat de schoenen vrijdag, 3 juni, verschijnen.

Vans is een bekend schoenenmerk en heeft verschillende verkooppunten door het gehele land. In de Vans store van Rotterdam zijn ze al helemaal klaar voor de verschijning van deze bijzondere schoenenlijn. Stickers op de ramen met de woorden “Coming soon” en een springende Mario, geven het enthousiasme aan. De enige vraag die ons nog rest: hoe lang duurt “Coming Soon”? Wij hebben dit gevraagd in de Vans-store en hebben de verschijningsdatum gekregen: 3 juni 2016. Soon is dus al best snel; volgende week kan jij al met een paar rondlopen als Vans z’n plannen niet wijzigt.

Benieuwd naar alle modellen. In de galerij hieronder kan je ze bewonderen:

Naast de schoenen is er ook veel aandacht besteed aan het ontwerp van de schoenendozen. Deze kan je hier bewonderen.

Mocht je op de hoogte gebracht willen worden met het laatste nieuws over de lancering kan je je opgeven voor een nieuwsbrief via deze Vans website. Hoogstwaarschijnlijk zal niet elke winkel, die Vans schoenen verkoopt, deze lijn meteen hebben. Via de Store Finder kan je de dichtstbijzijnde Vans store in jouw buurt vinden.

Ga jij een paar schoenen in Nintendostijl kopen?