Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Creëer jouw eigen universum op de Nintendo Switch in My Little Universe

Pak jouw pikhouweel erbij en creëer jouw eigen planeet!

Vandaag hebben ontwikkelaar Estoty en uitgever SayGames aangekondigd dat My Little Universe naar Nintendo’s hybride console gaat komen. Aangezien ze nog druk bezig zijn met het maken van dit avonturenspel is er nog geen exacte releasedatum bekendgemaakt en is ook de prijs en bestandsgrootte momenteel nog onduidelijk. Wel is er al een kleurrijke aankondigingstrailer online gezet, welke je natuurlijk onderaan dit artikel kunt bekijken.

My Little Universe speelt zich af op een eiland in het midden van de oceaan op een planeet die niet bepaald dichtbij dat van onze ligt. Het personage heeft enkel een pikhouweel bij zich en dus zul je daar mee moeten zien te overleven. Terwijl je bomen omver hakt voor hout en stenen kapot maakt voor metalen en mineralen, transformeer je het kleine stukje land in een volledige wereld. Echter ligt er ook gevaar op de loer, want je kunt namelijk ook allerlei monsters tegenkomen. Gelukkig kun je jouw vrienden uit het echte leven oproepen om jou te helpen, maar dat hoeft natuurlijk niet per se. Gaat het jou lukken om te overleven op deze gloednieuwe planeet?