Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Umbraclaw krijgt Story trailer

Bekijk hier een emotionele en sfeervolle trailer van Umbraclaw!

Vorige maand maakten we al bekend dat Umbraclaw een demo kreeg in de eShop. Nu heeft Game-ontwikkelaar Inti Creates heeft een story trailer gedeeld van Umbraclaw. De trailer is hieronder te bekijken.

In Umbraclaw speel je als de overleden huiskat Kuon. Kuon is na overlijden in de Soulplane beland en probeert terug te keren naar zijn baasje. De reis blijkt niet zo gemakkelijk te zijn als gehoopt. Onderweg treft de kat vele vijanden aan, maar zonder de mogelijkheid om aan te vallen is de strijd onmogelijk. Via Shadowstep moet Kuon ongemerkt langs vijanden en bazen. Door Shadowstep te gebruiken bouwt hij een skill energy op waarmee uiteindelijk de Fatal Blow uitgedeeld kan worden. Daarnaast kan Kuon transformeren naar een menselijke gedaante waarmee vechten een stuk makkelijker wordt.

Umbraclaw komt op 30 mei naar de Switch. Ga jij hem halen? Laat het weten in de reacties!