Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo zal dit fiscale jaar de Switch opvolger aankondigen

Nintendo Switch
De komende 11 maanden zullen we eindelijk officieel nieuws krijgen over de Switch opvolger.

De financiële resultaten van Nintendo zijn weer onthuld over het afgelopen fiscale jaar, maar dat is dit jaar niet het belangrijkste nieuws. Nintendo heeft namelijk officieel gezegd nog dit fiscale jaar over de opvolger van de populaire console te praten.

Wel om even wat enthousiasme te beteugelen: ze zeggen alleen dat er een aankondiging komt. Niet dat de console ook dit fiscale jaar zal lanceren. Ook kan het nog erg lang duren, aangezien dit jaar tot eind maart 2025 duurt. Wel hebben ze onthuld dat er in juni weer een Direct verschijnt over games in de tweede helft van het jaar. Hier zal de opvolger niet genoemd worden.