Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Miniserie Knuckles krijgt fysieke release

De eerste episode van de miniserie is vrijdag uitgekomen.

Afgelopen vrijdag is de miniserie Knuckles afgetrapt op Paramount. Hoewel alleen de eerste aflevering nog te bekijken is, hebben meerdere bronnen nu al bevestigd dat de zesdelige serie een fysieke uitvoering zal krijgen. Het gaat om een dvd-uitvoering en een Steelbook blu-rayuitvoering, die onder andere bij Amazon verkrijgbaar zullen zijn. Er is nog geen releasedatum bekend, maar de blu-ray zal in ieder geval $ 31,99 gaan kosten.

Op dit moment is de serie uitsluitend te kijken op Paramount+, maar deze streamingdienst is niet beschikbaar in Nederland. Hoewel de serie later via SkyShowTime te zien zal zijn, is Knuckles vooralsnog dus niet hier te kijken. In ieder geval is zo’n fysieke release een leuk alternatief voor Sonic-fans.

In zijn eigen serie neemt Knuckles een leerling onder zijn hoede om een echte Echidna-strijder van hem te maken. Hulpsherrif Wade Whipple traint voor een bowlingtoernooi in Reno, waar zijn vervreemde vader ook aan meedoet. In een eerder artikel deelden we de trailer al.

Heb jij de eerste episode toch al ergens kunnen kijken? Wat vond jij ervan? Laat het ons weten in de comments.